En god nats søvn er dit eget ansvar og det behøver ikke være raketvidenskab

tung dyne

Søvn er en naturligt tilbagevendende tilstand af sind og krop, der er karakteriseret ved nedsat bevidsthed, nedsat interaktion med omgivelserne og nedsat muskelaktivitet. Den adskiller sig fra vågen tilstand ved en nedsat evne til at reagere på stimuli og kan lettere omgøres end dvale eller koma. Søvn er vigtig, fordi den giver vores krop mulighed for at hvile og genoplade sig selv. Under søvnen reparerer og genopbygger kroppen væv, muskler og knogler. Den renser også hjernen for de giftstoffer, der er blevet ophobet i løbet af dagen. Søvn er også afgørende for den kognitive funktion og hukommelsesdannelse. Det er derfor vigtigt at du sover tilpas meget, ikke for lidt men heller ikke for meget. En måde man kan falde nemmere og hurtigere i søvn på, er at have en god dyne. En tyngdedyne er netop løsningen på dette. Køb tyngdedyne hos ScandinavianRest i dag og vær veludhvilet i morgen.

Det kan være farligt at sove for lidt og sove for meget

Hvis du sover for lidt, vil du være mere træt om dagen og ikke kunne fungere så godt. Du kan også have sværere ved at træffe beslutninger og løse problemer. Hvis du sover for lidt, kan det også føre til sundhedsproblemer som f.eks. fedme, hjertesygdomme og diabetes. Hvilket også er kendt som livsstilsygdomme, disse sygdomme kan ikke kureres medicinsk men skal ændres på måden hvorpå man lever på, hvilket er derfor de kaldes livsstilsygdomme. Hvis du sover for meget, vil du også få sværere ved at fungere om dagen. Du kan også føle dig mere træt end normalt og have svært ved at koncentrere dig. Hvis du sover for meget, kan det også føre til depression og de samme sygdomme såsom hvis du sover for lidt. Man skal derfor sørge for at få sovet nok, men heller ikke for meget. Det er individuelt hvor meget man har behov for at sove. Dette skyldes forskellige genetik, fysisk aktivitet i løbet af dagen og så meget mere. En god tommelfinger regel for voksne er at man som minimum skal få sove 7 sammenhængende timer og helst lidt mere, således at man sover omkring 8-9 timer.

Du kan nemt og med stor fordel handle online

Når du handler online, har du oftest et meget større udvalg af produkter at vælge imellem. Du kan også finde bedre tilbud og rabatter online end i butikkerne. Det er også mere bekvemt at handle online, da du kan gøre det hjemmefra. Du behøver ikke at spilde tid på at rejse til butikkerne og vente i kø for at betale. Samtidig slipper du også for den irriterende sælgertype der lige skal lave et mersalg og sælge dig alt muligt bras du ikke har brug for. Mange webshops har også hurtigt, nem og effektiv levering. Oftest dag til dag levering, så du ikke skal vente 100 år på at få din pakke. Samtidig har de også gode returmuligheder, hvis du har fået en forkert størrelse eller fortryder.