Annoncer på Modsvar

Vores holdning til annoncering

På denne side kan du læse mere om, hvordan vi hos Modsvar forholder os til annoncering. Det har taget os lang tid at vurdere og fastslå, hvordan vores holdning til annoncering fremadrettet bør være på Modsvar. Nu er vi endelig kommet frem til en beslutning, som vi synes, giver bedst mening for alle parter.

Læseren i højsæde

Hos Modsvar er læseren første prioritet i alle de valg vi tager. Af samme grund var fokus ligeledes på, hvordan vi kan skabe mest værdi for læseren, når det kommer til annoncering på Modsvar.
Når vi vurderer, hvorvidt vi ønsker en given annonce på vores website, er første spørgsmål altid om det gavner læseren. Hvis ikke, vil du som læser ikke mærke forskel. Hvis det derimod er en annonce, hvor redaktionen hos Modsvar kan se potentialet for læseren, takker vi ja tak til samarbejdet.

Det skal du vide som virksomhedsejer

Dette afsnit er forbeholdt til dig, der ønsker at have en annonce på Modsvar. Modsvar har utrolig mange læsere hver eneste dag, og det giver derfor din virksomhed stor værdi at have en annonce på Modsvar. Som du måske har kunne læse dig frem til, siger vi hos Modsvar ikke ja til alle samarbejder. Vi ønsker udelukkende samarbejder med virksomheder, som deler samme værdigrundlag.
Hvis du ønsker at have dine annoncer hos os, så tøv ikke med at kontakte os.

Modsvars fokus er altid på læseren

Modsvar.dk