Os bag Modsvar

Redaktionen bag Modsvar kommer fra mange forskellige brancher. Vi har stor fokus på forskelligheder, da vi mener, at vores forskelligheder danner det ideelle grundlag for at kunne lave indhold, som dækker bredt.
Vi ønsker, at Modsvar er for alle og ønsker derfor ikke at begrænse os til en enkelt branche. Du kan læse mere om personerne bag Modsvar på denne side.

Chefredaktør

Lars Zidith

Lars Zidith har været her siden Modsvars begyndelse og er derfor en uundværlig medarbejder. Lars er med til at sikre den daglige drift og er med over langt de fleste aktiviteter hos Modsvar. I sin fritid elsker Lars at cykle moutainbike.

Marketing Manager

Sigrid Even Olsen
Sigrid har været har i flere år, og har et energiniveau som ingen andre. Ikke nok med at Sigrid varetager alle markedsføringsaktiviter for Modsvar, så løber hun også gerne op til flere maratons om måneden. Sigrid er en sand powerwoman, og Modsvar er meget stolte over at have hende med på holdet.

Laura Friborg Larsen

Laura Friborg Larsen

Laura er vores nyeste stjerne. Laura har fra sin første dag udvist kæmpe ansvar og vi forventer at Sebastian med tiden skal have en central stilling hos Modsvar

FreelancersFra ventre: Jante, Sabrine, Caroline & Petra
Hos Modsvar gør vi brug af freelancers og uden dem, ville vi ikke være, hvor vi er i dag. Langt de fleste af vores artikler kommer fra en af vores dygtige freelancers. Lige nu består vores freelancehold af 4 personligheder; Jante, Sabrine, Caroline og Petra.


Hvad fokuserer vi på?

Hos Modsvar fokuserer vi på videreudvikling af vores medarbejder. Vi ønsker at fastholde vores medarbejdere og vi mener, at den bedste måde, hvorpå dette kan opfyldes, er ved videreudvikling.
Vi sender regelmæssig vores redaktion på forskellige messer og workshops, hvorefter de typisk skal videreformidle, hvad de har lært, til resten af redaktionen.