Tips til at holde dit hår sundt og smukt

Olaplex

Drømmer du om at få lækkert og blødt hår findes der flere måder at pleje det på. Du kan eksempelvis bruge en effektiv hårkur som Olaplex 3 fra Olaplex. Dette er dog ikke det eneste du kan gøre, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvordan man skal pleje sit hår i hverdagen. Ønsker du at få et sundt og velplejet hår kan det dog betale sig at gøre en ekstra indsat i hverdagen både når du vasker, tørrer og sætter dit hår. Nedenfor er samlet et par tips til, hvordan du kan pleje dit hår i hverdagen, så dit hår kan fremstå velplejet og glansfuldt. 

Inden du vasker dit hår

Dit hår kan være ganske skrøbeligt, når det er vådt. Redder du dit hår, når det er vådt er der derfor risiko for at det filtrer og knækker. Det er derfor en god idé at redde sit hår igennem inden hårvasken. Ønsker du at redde dit hår i badet kan du alternativ vente med at redde det til du har puttet en god balsam i håret. Leder du efter en god balsam kan du eksempelvis se på udvalget fra Olaplex og deres Olaplex 3. Derudover er måden du reder dit hår på vigtigt. Er du for voldsom med hårbørsten kan dit hår knække. Det er derfor en god idé at være nænsom, når du redder dit hår. For at skåne dit hår mest muligt er det bedst at redde spidserne af dit hår ud først og derefter redde fra hovedbunden og ned, da der er større risiko for at håret knækker, hvis du redder direkte fra hårbunden og ud til spidserne. 

Imens du vasker dit hår

Når dit hår skal vaskes er det en god idé at vaske det med shampoo to gange for at få det helt rent. Første hårvask for at få fjernet snavs, sved og mulige produktrester. Anden gang for at få vasket dit hår helt rent. For at tilføre håret fugt og lukke hårstråene er det en god idé at slutte af med balsam. Er dit hår slidt, og ønsker du at få plejet dit hår, så findes der flere produkter på markedet, der kan hjælpe med vedligeholde og genopbygge det. Er du på jagt efter et produkt, der kan give dig stærkt og sundt hår kan produkter fra Olaplex og deres Olaplex 3 give dig fine resultater. Olaplex 3 er en hårkur, der genopbygger håret og sørger for at det ikke knækker. Ønsker du ekstra pleje kan du lade en hårkur, som Olaplex 3 fra Olaplex, sidde natten over, da den længere indvirkningstid kan give endnu bedre resultater. 

Efter du har vasket dit hår

Når du tørrer dit hår med et håndklæde slider håndklædets materiale dit hår, hvis du gnider det for voldsomt i håret. Dette kan give kruset hår, hvor dine hårstrå nemt kan knække. Det er derfor en god idé at duppe dit skrøbelige våde hår med håndklædet selvom det kan tage længere tid.