Sæt gang i festen med dit eget fadølsanlæg

fadølsanlæg

For de fleste danskere er fest og hygge ofte forbundet med en form for alkohol i større eller mindre mængder. En stor del af disse mennesker har også et helt særligt forhold til øl, der både er godt, når man rigtig skal feste, og hvis man bare skal hygge lidt med vennerne. Med eget fadølsanlæg kan man skrue ekstra op for festen og hyggen derhjemme. 

Lav din egen bar derhjemme 

Mange har nok prøvet at have en lille drøm om at have deres egen bar i kælderen eller garagen. En lille bar, hvor man kan servere lækre drinks og en kold fadøl for gæsterne. Hvis man investerer i sit eget fadølsanlæg, er man allerede godt på vej til at have sin egen bar derhjemme.  

Med et fadølsanlæg i hus er man ikke langt fra at kunne udleve drømmen om at blive bartender. Drømmer man ikke om at blive bartender, kan man også bare skabe hyggelig barstemning derhjemme uden høj musik og høje priser. Det eneste, der mangler, er bare ingredienserne til ens yndlingsdrinks og selve baren. Baren kan man bygge selv af et par paller, og ellers kan den købes. Drinks kan man finde ingredienser til, der hvor man plejer at handle ind. 

Slip for at leje fadølsanlæg til de næste mange fester 

Skal man holde fest, hvor der skal være øl, kan det være, at man overvejer et fadølsanlæg. I disse tilfælde vælger mange måske at leje anlægget hos et firma. Alt efter hvor meget og hvilken øl, man gerne vil have, kan det dog blive en halvpebret og lidt besværlig fornøjelse. 

Hvis man køber et anlæg selv, kan man helt selv styre, hvilken øl man vil have på hanerne. Man er ikke bundet af det sortiment, som udlejer har. Samtidig slipper man også for at skulle hente og aflevere anlægget, hver gang man har holdt fest – eller betale leveringsgebyr, hvis udlejeren skal stå for det. I stedet kan man bare finde det frem, vælge præcis den øl, man vil servere, og så kan festen gå i gang. 

Bliv populær blandt vennerne 

Med eget fadølsanlæg er man nok også ret sikker på at få en ekstra stjerne hos vennerne. Med sådan et anlæg kan man nemmere invitere en flok venner over til hyggeaften med fadøl. Fodboldkampe og grillaftener bliver lidt federe, og det bliver generelt nemmere at sætte gang i festen. 

Samtidig skal man dog også være forberedt på, at vennerne også godt kan ske at komme rendende, når de selv skal holde fester. Så er der risiko for, at de måske gerne vil låne anlægget til deres fest, så de ikke behøver at skulle leje. Derfor er det en god idé at blive enig med sig selv om, hvilken holdning man har til at skulle låne anlægget ud, hvis venner spørger. På den ene side bliver det mere slidt, og der er en risiko for, at det går i stykker. På den anden side har vennerne måske også noget, man gerne selv vil låne en dag – og så kan man jo bytte.