Opgradér dit køkken med Nicolas Vahé

Nicolas Vahe

Du kan komme til helt at glæde dig til at lave mad hver evig eneste dag, hvis du gider bruge tid og penge på at investere i nogle lækre køkkenredskaber, produkter og krydderier. Det kan give en følelse af velvære, hvis du har luksusprodukter i køkkenet. Her vil et rigtig godt bud være produkter fra Nicolas Vahé. Du kan finde en masse skønne ting fra Nicolas Vahé på https://www.rikkitikkishop.dk/maerker/nicolas-vahe. Læs med her, hvis du vil vide mere om produkterne.  

Hvad er Nicolas Vahé?   

Nicolas Vahé er et brand, der går ind for smagfuld og sund mad hver eneste dag. Udvalget består primært af gourmet produkter, der udspringer af en stærk kærlighed til god kvalitet og god mad. Hos Nicolas Vahé kan du finde alverdens krydderiblandinger i flotte kværne, kaffe, te og forskellige køkkenredskaber såsom knive, bestik, rivejern, dejskærere og mange flere ting. Nicolas Vahé forhandles i rigtig mange fysiske butikker rundt omkring, men er altså også lettilgængeligt på internettet. Den største fordel ved Nicolas Vahé er, at priserne er til at have med at gøre. Du får kvalitetsprodukter til billige penge, og produkterne er tilmed også ofte på tilbud. Det kunne være en perfekt værtindegave.  

Skiferplader i lange baner   

Skiferplader er blevet et kæmpe hit i borddækningen, og heldigvis har Nicolas Vahé et kæmpe udvalg af skiferplader. Man kan bruge pladerne til at anrette stort set alt mad, men de fleste vælger at anrette tapas, pålæg eller ost på pladerne. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan du ønsker at bruge pladerne. Her er der fri leg. Du kan også vælge at bruge pladerne som tallerkner, så du på forhånd portionsanretter for dine gæster. Det er selvfølgelig en del mere tidskrævende, men det er godt nok flot. Det allerbedste er, at skiferpladerne både kan holde til at komme i mikroovnen og opvaskemaskinen. Derfor bliver madlavning og anretning kun nemmere med skiferplader.  

Bambusbestik- og redskaber  

Nicolas Vahé har et stort udvalg af forskelligt bambusbestik og ligeledes redskaber lavet af bambus. Det er blevet meget moderne med bambus i hjemmet, hvad end det gælder i køkkenskufferne eller møbler. Bambus er et super lækkert materiale til alle anledninger. Du kan både på knive, skeer, gafler og spyd lavet af bambus. Du kan dække et flot bord med både skiferplader og bestik af bambus fra Nicolas Vahé. Derudover er bambus meget mere klimavenligt end eksempelvis plastik, så du gør samtidig også en god gerning ved at købe produkter af bambus.  

Alverdens krydderiblandinger   

Nicolas Vahé er nok allermest kendt for sine mange forskellige og lækre krydderiblandinger. Du kan få fat i forskellige salte blandet op med alt muligt lækkert såsom hvidløg, løg, basilikum, rødbede og lignende. Det giver et ekstra twist i madlavningen, og ser især lækkert ud, hvis det kværnes ud over færdigt mad. Krydderierne kommer i et flot design i en kværn. Derfor bliver kværnene i sig selv en pyntegenstand i køkkenet. Hvis du har krydderierne stående fremme, viser du også dine gæster, at du går op i god kvalitet og velsmag.