Lad være med at prikke dine bumser – brug pimple patches i stedet

pimple patches

Vi kender det alle sammen godt. Der er ikke noget værre end, at der lige er dukket en stor bums op midt på ansigtet, hvis hvide top bare skriger på at blive prikket. Det er dog ofte sådan bumser ender med at spredes og komme igen samme sted. Snavsen og bakterierne under neglene og på hænderne ender med at trænge ind i bumsen, og så dukker der bare nye bumser op – eller den prikkede bums bliver værre. Hvis det sker en del gange, kan man være uheldig, at bumserne bliver til sår som bliver til ar.  

Det er der naturligvis ingen, som har lyst til at døje med. Heldigvis er det ikke noget, som du behøver bekymre dig om. Der er nemlig en god løsning, som de færreste har kendskab til. Der findes nemlig noget, som hedder pimple patches eller bumser plaster. Læs videre her, for at lære mere om pimple patches. Du kan finde et bredt udvalg af forskellige pimple patches her.   

Hvad er pimple patches?  

Pimple patches er små gennemsigte plastre eller klistermærker, som du sætter på din bumser. Inden i plasteret findes hydrocollid, som bruges til at udtørre bumsen og få den til at forsvinde. Nogle af dem har endda også særlige ingredienser, som bruges til at kæmpe mod akne. Det er ingredienser såsom Salicylic acid og benzoyl peroxide, som du bør kigge efter, hvis du døjer med akne. 

 Pimple patches er meget effektive på overfladeniveau. Det vil sige, at dine dybe bumser ikke nødvendigvis forsvinder fuldstændig, men det gør de bumser, som du ofte ville komme til at pille i. På den måde er pimple patches en utrolig god løsning for dig, der ikke kan lade være med at pille i dine bumser.  

Hvilke typer pimple patches kan du finde?  

Der findes mange forskellige typer pimple patches. Når du leder efter den rigtige slags pimple patch til dig, så bør du først og fremmest tænke på, om du har akne eller bare almindelige bumser. Som nævnt i afsnittet over, så kræver akne nogle andre ingredienser end blot den hydrocollid. Du kan læse ingredienserne i produktbeskrivelsen. Ofte vil der også stå, om den givne pimple patch er effektiv mod akne.  

Det næste du skal tænke over er formen på den pimple patch, du skal købe. Der findes flere forskellige former, som du kan vælge imellem. Det er alt efter, hvor dine bumser sidder henne. Hvis du bare har en enkelt lille bums, så kan du nøjes med den klassiske runde. Hvis du flere bumser ved siden af hinanden, så bør du overveje den aflange.  

Her kan det også være en rigtig god idé at tænke over, hvilken størrelse din pimple patch skal være. Der findes mange størrelser, som du kan vælge i mellem. Hvis du har et stort område, hvor dine bumser samler sig, så bør du gå efter XL pimple patches. Hvis dine bumser derimod spreder sig ud over hele dit ansigt, så bør du købe mange af de små patches.