Kan du også mærke skeletter i skabet?

psykoterapi københavn

Hvis du er en ganske almindelig person, vil du højst sandsynligt opleve psykiske problemer. Det gør de fleste mennesker nemlig. Det er ofte traumer fra din barndom, og når du står i svære situationer, kan dette traume vågne igen.  

Det kan være en god ide at få det tjekket hos psykoterapi København. Det kan hjælpe dig med at heale det traume, som gør, at du har det dårligt. Mange mennesker har masker på, når de går rundt ude i verden. Det gør, at de ikke er sig selv, og det kan være utroligt udmattende. 

Få modet til at se skyggesiderne i øjnene 

Det er så svært at se de mørke sider af ens personlighed i øjnene. Men en psykoterapeut i København kan hjælpe dig. På den måde står du ikke alene med den ubehagelige erkendelse, og du kan samtidig være så heldig at få nogle værktøjer til at holde skyggesiderne i ave. Eller måske finde ud af, hvorfor det har vokset sig så stort.  

Tit er de dumme følelser som vrede faktisk en guide til uforløste sider af ens liv. Hvis du ikke får passet på dig selv, vil vreden prøve at hjælpe. Eller misundelse kan være en guide til at få dig til at ændre dine valg, så du bedre kan navigere i dine drømme og give slip på de ting, du tror, du skal. Der er virkelig meget guld gemt i følelserne. Psykoterapeut i København kan hjælpe dig til at få styr på det, så du lærer at kende dig selv. 

Hvordan finansierer du det? 

Det er faktisk dyrt at få konsultationer hos psykoterapeut i København, hvis man ikke tænker sig om. På den lange bane vil det hurtigt have tjent sig ind med større glæde og tilfredshed, men derfor kan det stadig være svært at finde pungen frem fra lommen. Især hvis der virkelig ikke er et overskud. Men det handler om at kigge sit forbrug igennem.  

Der vil altid være nogle kroner at spare, og et par poser gulerødder ekstra i stedet for den røde bøf vil også gavne klimaet. Så det er bare med at gå dine finanser igennem med lup, så finder du hurtigt et par huller til en bedre økonomi. Når psykoterapeut i København er færdig med dig, kan du jo bruge overskuddet på andre lækre ting, der giver dig øget livskvalitet. Det kunne være en god massage eller lignende.  

Det er vigtigt at lære at elske sig selv, og for alt i verden må man undgå at lande i en følelse af frygt og skam. Det er  to følelser, vi er blevet opdraget med til at makke ret. Det er fordi, de er hyper effektive til at få os til at glemme vores drømme, lyster og umiddelbare behov. Det er bare ikke særlig smart at glemme de her ting, da det  giver os en følelse af utilfredshed og meningsløshed. Det er de to følelser, der for alvor bør få dig til psykoterapeut I København.