Sørg for at alt det juridiske er i orden når du køber eller sælger en bolig

boligadvokat priser

Det er altid en stor beslutning, der skal træffes, når man vælger at flytte, og der er i den forbindelse en masse forbundet med salg og køb af hus. Eftersom der ofte kan være mange penge i spil, så kan det ikke komme bag på nogen, at det ofte kan være fordelagtigt at have en advokat ind over, så alt det juridiske kommer helt på plads og hverken køber eller sælger bliver snydt i forbindelse med salg og køb af huset. Du kan derfor i denne artikel læse mere om fordelene ved at have en boligadvokat og boligadvokat pris, så du ved, hvad du skal lede efter, næste gang du skal bruge en boligadvokat.

Hvad kan en boligadvokat?

Boligadvokaten sørger først og fremmest for, at købsaftalen er helt i orden, inden begge parter skriver under på den, men der kan være mange andre fordele ved at rådføre sig med en boligadvokat.

Hvis du eksempelvis vælger at sælge dit hus på egen hånd, altså uden at hyre en ejendomsmægler, så kan det juridiske aspekt ved købsaftalen godt være svært at finde rundt i, og det kan derfor være en god ide at få en advokat til at formulere en købsaftale. Det kan være utrolig fordelagtigt sælge sit hus på egen hånd, uden hjælp af en mægler. Eftersom du skal betale mæglerens løn, kan der være mange tusinde kroner at spare. Det har derudover aldrig været nemmere at sætte sin bolig til salg på egen hånd, da man nemt og hurtigt bare kan sætte den til salg på nettet. Selvom du skal hyre en boligadvokat til at kigge på en salgsaftale, så sparer du stadig mange penge, som ellers var gået til en ejendomsmægler.

boligadvokat priser

Hvad koster en boligadvokat?

Boligadvokater har mange funktioner og prisen på ydelsen der skal udføres varierer naturligvis efter, hvor meget arbejde der skal lægges i det. Hvis vi tager udgangspunkt i ovenstående eksempel, hvor du skal sælge et hus, så vil det koste dig cirka 9.000 kroner at få en sælgerpakke fra en boligadvokat. Selvom det umiddelbart kan lyde dyrt, så er det stadig meget billigere end hvad du kan få en ejendomsmægler for, så alt i alt gør man stadig en god handel ved at hyre en advokat og spare ejendomsmægleren væk.

Har du til gengæld købt en byggegrund og vil bygge dit nye hus selv, så er opgaven en helt anden og prisen er derfor også anderledes. Hvis du vil have juridisk rådgivning og hjælp til dit nye bygge projekt, vil det kun koste dig 6.500 kroner. Priserne er altså meget svingende, alt afhængigt af hvilken type arbejde der skal udføres.

Et tredje eksempel kunne være, at hvis du står i den uheldige situation at du skal skilles og i den forbindelse skal have formuleret et skilsmisseskøde, så er prisen helt nede på ca. 2.300 kroner. Hvis du selv står med en udfordring med hensyn til bolig, så kan du nemt og hurtigt finde en god pris på det juridiske arbejde, du står overfor.