Hvorfor er braletter så populære?

bralette

Braletter forsætter med at stige i popularitet, og hvis man ikke selv har prøvet dem, kan det få én til at undre sig. Hvad er det, der er så specielt ved denne type BH?  

Der er rigtig mange gode grunde til at gå med denne type top, og de fleste har deres helt egne argumenter for det. Her kan du se et par af dem. 

Hvad er en bralette? 

En bralette er en type blød BH, som er komfortabel, flot og uden bøjler. Den er ofte lavet af finere stoffer som for eksempel bomuld, og de er tit associeret med blonder, selvom de kan have mange forskellige designs. De har ofte lidt mere længde på dem, så de ender med at ligne en meget kort top, men det varierer fra design til design.  

Da den ikke har bøjler og generelt har tynde stropper, giver den ikke så meget support som en almindelig BH, men den er stadig meget komfortabel og behagelig at have på.  

Den er fleksibel 

Braletten er blandt andet blevet populær grundet dens fleksibilitet inden for hvilke situationer, den kan blive brugt. Nogle bruger dem som et stykke frækt undertøj, nogle bruger dem til at slappe af i derhjemme, og andre bruger dem som toppe eller under en bluse, hvor man kan se dem igennem. Dermed er de gode både derhjemme, til fest og til hverdag; der findes en bralette til enhver situation.  

Nogle foretrækker også bare at bruge braletter i stedet for en BH, fordi de synes, de er mere behagelige. 

Find den i dit yndlingsdesign 

De findes uendelige forskellige designs, så du kan med sikkerhed finde et eller flere, der passer lige til dig og din smag. Måske er du til fine blonder? Det kan du få. Er du mere til luksuriøs velour? Det finder du nemt. Er du vild med farver og mønstrer? Så gerne. Kan du bedst lide neutrale farver? Intet problem.  

Uanset hvad du kan lide, kan du finde en bralette, der passer ind i din garderobe.  

Komfort i form af en top 

Det kan ikke siges nok; en bralette er super komfortabel. Du slipper for den irriterende følelse af hud mod hud, uden at det bliver ubehageligt. Du kan bevæge dig, som du vil, uden at få bøjlerne presset ind i dine ribben, og du kan føle dig elegant imens.  

Hvis du ikke har så stor en skålstørrelse, kan du nemt bruge braletter til hverdag. Hvis du derimod kræver lidt mere støtte, kan du altid bruge braletten til særlige lejligheder, eller som du nu ser mest praktisk.  

Find den rigtige bralette til dig 

Der findes en bralette til alle. Uanset størrelse, farve, materiale eller mønster, kan du sagtens finde den, som du har i tankerne. Undertøj skal altid være en sjov og positiv oplevelse, og en bralette opfylder bestemt de krav. Om du vil kun have dem på derhjemme, under tøj, eller som en top til en varm sommerdag er op til dig, men alt kan lade sig gøre.  

Køb en bralette, og se, om dens popularitet også giver mening for dig.