Hav festens sjove indslag med et alkometer

Alkometre

Vi kender alle typen, der altid skal ytre, at han eller hun ikke er særlig fuld, selvom det er tydeligt for resten af selskabet. Der er bare nogle, der er værre til at bedømme deres egen tilstand, end andre er. Det kan være, at du skal tage noget sjovt med, næste gang du skal til en fest, hvor denne type dukker op. Der er nemlig et redskab, der kan lukke munden på enhver, der påstår, at han eller hun ved, hvor fuld han eller hun er. Det er det, som man kalder for et alkometer. Det kan du læse meget mere om i denne artikel. 

Få det på det rene en gang for alle 

Hvis der først bliver sat et tal på hvor fuld en person er, så er der vist ikke længere noget at rafle om. Det er sådan med et alkometer, at det ikke lyver, hvis du bruger det korrekt. Det er naturligvis klart, at der er nogle ting, der kan gå galt, men så kan man altid vælge at måle nogle gange i træk. Kunne det ikke være sjovt, hvis du kunne tilbyde ’typen’ at få sat et tal på fuldskaben, så det blev afgjort en gang for alle? Det kan være, at det også er noget, I skal sørge for at filme. Hvis personen er meget fuld, er det jo ikke sikkert, at det bliver i hukommelsen. Køb alkometer – og hav det sjovt til din næste fest! 

Følg med i processen 

Det kan også være meget sjovt at have et alkometer med til en fest, fordi det kan være meget interessant i at følge med, hvor hurtige folk bliver fulde. Der er nok også stor forskel på, hvor hurtigt det går for de forskellige personer alt afhængigt af, hvad de har drukket, spist, og hvilken størrelse de har. Det kan også være, at der er noget ved dig selv, som du bliver overrasket over. Det gør bestemt ikke noget, at man bliver lidt klogere på, hvordan og hvor hurtigt alkohol kan påvirke en. Der er mange, der holder af at drikke alkohol, så er det faktisk ikke lidt fedt, at man ved en smule mere om det, som man hælder i kroppen? 

Lav væddemål 

I kan også have det sjovt til en fest med alkometer, hvis I laver væddemål om, hvem der er fuldest. Det kan være, at alle har følelse af, at alle andre er fuldere end dem. Du kender måske selv følelsen, hvis man står til en fest? Så kunne det være meget sjovt at afgøre, hvem der rent faktisk har ret, og hvem der slet ikke selv kan finde ud af at vurdere det. Det kan også være andre konkurrencer som ”hvor høj en promille kan jeg nå at få på et kvarter?”. Det er dog sådanne lege, som man måske skal være lidt forsigtig med, hvis man er nervøs for, om man kommer til at drikke for meget. Det er jo heller ikke sjovt, hvis man ikke kan huske noget af festen.